Brandys gesztenye krémleves pirított fenyõmaggal

2012-11-10

sponsored links


Tovább folytatódik a konyhámban a gesztenye-parádé , hiszen gesztenyébõl sosem elég. Annyira sokarcú, s minden, ami készül belõle annyira finom, hogy jelenleg még nem látom hol van a gesztenye ötletsorozat vége.
Most jöjjön egy különleges leves, ami nem édes, ahogy azt már megszokhattuk a gesztenye levestõl, de nagyon-nagyon finom.

BRANDYS GESZTENYE KRÉMLEVES PIRÍTOTT FENYÕMAGGAL

Hozzávalók - kb. 4 személyre -
- 30 dkg fõtt gesztenye
- 1 l alaplé
- 1 db. apróra vágott szárzeller
- 1 db. nagy alma fele
- 2 ek. brandy
- 6 dkg vaj
- 2 ek. barna cukor ...

Folytats a blogon ... rozmaringescsokolade.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s