Bounty kehely
sponsored links
Hozzávalók(2 adaghoz): 2,5 evõkanál kókuszreszelék, 2 dl tej, 1/2 dl fõzõtejszín, 1 evõkanál cukor, 1 mk. vaníliaaroma, 2,5 evõkanál búzadara, 2,5 dkg étcsokoládé, 1 teáskanál víz, csipet só, 2,5 dkg durvára tört pirított dió.
Elkészítése: Tejet és a tejszínt fõzni kezdtem a kókuszreszelékkel, a cukorral és vaníliával. Forrás után hozzátettem a búzadarát megkevertem tûzhelyrõl levettem és lefedve pihentettem pár percig. Megolvasztottam a csokit (gõz fölött) levettem és hozzátettem a vizet elkevertem. A kókuszos krémet szétosztottam két pohárba majd a csokoládét elterítettem a tetején. Néhány pirított diót összetörtem és rászórtam a csokira majd hûtõbe pakoltam.
forrás: napilapból
Jó kanalazgatást!