Bounty goly?
sponsored links
Asszem m?gsincs meg?ll?s Bounty-?gyben! :D Csak most m?r nem a boltit vessz?k, hanem a h?zi k?sz?t?s?t essz?k. Igaz, 2 ?ve veg?n kivitelben p?rszor csin?ltam, azt?n viszont le?lltam a gy?rt?ssal. De 2 ?v ut?n mi?rt ne kezdhetn?nk ?jra a h?zi Bounty-ev?szetet?! ?s nem csak mi, hanem mindenki, aki szereti, pl?ne ilyen energia?rak mellett, amikor a s?tis?t?s lassan luxuss? v?lik. ?rdemes bel?le egyszerre sokat k?sz?teni. Ehhez csup?n cukrozott s?r?tett tejb?l kell j?val t?bbet f?zn?nk, amit a h?t?ben t?rolhatunk, hogy azt?n b?rmikor k?nnyen ?s gyorsan letudjuk az ?dess?g el??ll?t?s?t. B?r a bevon?s?hoz haszn?latos csoki sem olcs? m?ka, de an?lk?l mit sem ?r az eg?sz! ;)
Hozz?val?k 12 darabhoz:
12 dkg h?zi cukrozott s?r?tett tej
7 dkg k?kuszreszel?k
8 dkg tejcsokol?d?
1 p?pozott ek. apr?tott p?rk?lt mandula (elhagyhat?)
1 tk. napraforg?olaj
elk?sz?t?s:
- A s?r?tett tejet serpeny?be t?ve kiss? felmeleg?tj?k, majd a k?kuszreszel?khez adjuk ?s alaposan ?sszekeverj?k. H?lni hagyjuk.
- A mandul?t felapr?tjuk, ?s zsirad?kmentes serpeny?ben kis l?ngon megpir?tjuk. Kih?tj?k.
- A k?kuszmassz?b?l 12 goly?t form?zunk. A csokol?d?t az olajjal v?zg?z f?l?tt felolvasztjuk ?s belekeverj?k az apr?tott mandul?t (de an?lk?l is k?sz?thetj?k).
- A goly?csk?kat fogv?j?ra sz?rjuk, megm?rtjuk a (mandul?s) csokol?d?ban (kan?llal r?seg?t?nk, hogy mindenhol bevonja a csoki), majd vill?val ?vatosan leh?zzuk a fogv?j?r?l, ?s s?t?pap?rral fedett v?g?deszk?ra sorakoztatjuk. Dermed?sig h?t?be tessz?k.