Boszorkánypecsenye

2011-10-10

sponsored links


Délelõtt még fogalmam sem volt, hogy mit fõzzek. Valamelyik gasztro-gyûjtõoldalon találtam rá sherpa receptjére. Nosza)). Amit változtattam rajta az az, hogy nem raktam bele 5-6 fej fokhagymát , ahogyan az eredeti recept írja, csak 6 gerezdet, mert valószínûleg hatvan dkg húsba rakott 6 fej fokhagymától estére alulról szagolná az epém az ibolyát.

Hozzávalók: 60 dkg sertéscomb, 6 gerezd fokhagyma, 1 nagyobbacska fej hagyma, 2 ek. olaj, õrölt bors, tengeri só, 2 db ecetes almapaprika, 2 dl fehérbor

Elkészítése: felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rádobjuk a csíkokra szeletelt ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/10/bosz...

sponsored links

Keres?s