Bortésztában sült tõkehal zöldséges lecsóval

2013-08-06

sponsored links


Nyaralásunkon nagyon sok halat ettünk, nem is volt olyan nap, amikor legalább egyszer ne ettünk volna valamilyen halas fogást. (Itt fedeztük fel, hogy milyen finom a makréla, amit eddig sosem vettünk. :P) Ahogy hazajöttünk, néhány nap után már szabályosan hiányzott a halevés, így aztán nemsokára be is terveztem. Ezúttal tõkehalfilét vettem, és erdélyi (azaz rizzsel készült) zöldséges lecsóval tálaltam.

Bortésztában sült tõkehal zöldséges lecsóval

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg tõkehalfilé, 2 tojás, 15 dkg + 2-3 evõkanál liszt, 2 dl fehérbor, só, bors, fokhagymapor, olaj; a lecsóhoz: 2 hagyma, 2 paprika (1 piros, 1 zöld), 20 dkg sárgarépa, 20 dkg ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2013/08/b...

sponsored links

Keres?s