Borsós tokány

2011-10-11

sponsored links

Hozzávalók:
  • 1 kg sertés comb, csíkokra vágva
  • kevés olaj
  • 1 nagy fej hagyma
  • 1 üveg zöldborsó
  • 6 db négybe vágott csemege uborka
  • 4 db csíkokra vágott virsli
  • 2 dl tejföl
  • 2 evõkanál liszt
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fehéredésik kevergetjük, majd sózzuk, borsozzuk, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult hozzáadjuk a zöldborsót és a ...

Folytats a blogon ... suss-alkoss.blogspot.com/2011/10/bors...

sponsored links

Keres?s