Borsós stefánia
sponsored links
Nagyon szeretjük a fasírtot és annak különbözõ elkészítési módjait. Bár bevallom, a hagyományosnál nincsen jobb, de ha látványosabb terítéket szeretnénk a stefániát ajánlom. Nem csak látványosabb, de könnyebb is elkészíteni és nem kell olajban sütni.
Már készült egész fõtt tojással, omlettes töltelékkel, kolbásszal és mexikói zöldségkeverékkel. Most a borsóra esett választásom.
Készítsünk egy hagyományos fasírt keveréket. Mindenki ízlése szerint fûszerezze én pl. petrezselymet is szórok bele. 500-600g sertéshús darálva vagy ugyanennyi pulyka hús - sok-sok préselt fokhagyma - egy negyed legkisebb lukon reszelt hagyma - pirospaprika - só - bors ...
Már készült egész fõtt tojással, omlettes töltelékkel, kolbásszal és mexikói zöldségkeverékkel. Most a borsóra esett választásom.
Készítsünk egy hagyományos fasírt keveréket. Mindenki ízlése szerint fûszerezze én pl. petrezselymet is szórok bele. 500-600g sertéshús darálva vagy ugyanennyi pulyka hús - sok-sok préselt fokhagyma - egy negyed legkisebb lukon reszelt hagyma - pirospaprika - só - bors ...