Borsós stefánia

2012-03-30

sponsored links

Nagyon szeretjük a fasírtot és annak különbözõ elkészítési módjait. Bár bevallom, a hagyományosnál nincsen jobb, de ha látványosabb terítéket szeretnénk a stefániát ajánlom. Nem csak látványosabb, de könnyebb is elkészíteni és nem kell olajban sütni.
Már készült egész fõtt tojással, omlettes töltelékkel, kolbásszal és mexikói zöldségkeverékkel. Most a borsóra esett választásom.

Készítsünk egy hagyományos fasírt keveréket. Mindenki ízlése szerint fûszerezze én pl. petrezselymet is szórok bele. 500-600g sertéshús darálva vagy ugyanennyi pulyka hús - sok-sok préselt fokhagyma - egy negyed legkisebb lukon reszelt hagyma - pirospaprika - só - bors ...

Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2012/03/borso...

sponsored links

Keres?s