Borsópüré karajjal és buggyantott tojással

2011-05-19

sponsored links

Ez a borsópüré nagyon jól kiváltja az unalomig alkalmazott köreteket. Általában mi is tört krumplit csinálunk a szelethúsokhoz, úgyhogy most ránk fért egy kis változtatás.

Hozzávalók:

500 g zöldborsó

csipetnyi szerecsendió

1 szál újhagyma

1 nagy ek. vaj

2 ek. tejföl

6 szelet karaj

õrölt kömény

tojás

só, zöld bors

A karajszeleteket sóval, borssal, õrölt köménnyel ízesítem, majd 1 evõkanálnyi libazsírt teszek a serpenyõ aljába. Ha felforrósodott, akkor belehelyezem a húsokat hármasával (mert nekem csak ekkora serpenyõm van).

Közben a borsót sózott zubogó vízbe szórom, és 10 perc alatt puhára fõzöm. Leszûröm...


Folytats a blogon ... egykiskonyha.blog.hu/2011/05/19/borso...

sponsored links

Keres?s