BORSÓS HÚS

2011-10-05

sponsored links


Finom, zsenge cukorborsót fagyasztottam le a nyáron. Bontogatni nem éppen üdítõ tevékenység volt, fõleg mikor láttam magam elõtt a vége láthatatlan mélységû kosarat, melyben ott zöldell, a megannyi borsó hüvely...De viszont, ilyenkor olyan jó kibontani egy zacskóval, és finomat fõzni belõle...Omlós, puha karaj szelet lett, jó szaftos, pikáns borsó körettel.

Hozzávalók: 8 szelet karaj, 25 dkg borsó, 2 dl vörös bor, 2 babérlevél, 1 evõkanál sûrített paradicsompüré, 1 evõkanál mustár, só, bors, liszt, kevés olaj.

A karajt megmossuk, szárazra töröljük és kissé kiklopfoljuk. Ezután sózzuk, borssal ízesítjük, és egy kevés ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s