Borsos garnéla fehér balzsamecetes salátával

2013-10-27

sponsored links


Végre megint egy egyszerû receptet osztok meg veletek. Kell hozzá egy kis fimom fõtt rizs. Félbevágott garnélafarkak, melyeket olivaolajban megpirítottam némi nagyon durvára darált bors kíséretében. A salátához kígyóuborkát lehelet vékonyra szeleteltem, majd kissé vastagabbra lilahagymát. Sóztam, borsoztam és meglocsoltam fehér balzsamecettel. Icike-picike cukor is ment bele. Egy fél óra marinálódás után felaprított jégsalátával összekevertem.

Ez is egy mûkedvelõs-hedonistás étel, csak egyszerûbb a többinél. A címben azért említettem meg a fehér balzsamecetet, mert rajongok érte. Pontosabban azért a márkáért, ami itthon van. Giuseppe, aki a Granditalia boltot vezeti, tartja ezt a nem mindennapi minõséget. Csak, hogy lássátok a hazai top éttermek egy része is ezt használja. Kristálytiszta aroma, alig valami savassággal. Csak amennyi éppen kell. Életemben nem kóstoltam még hasonló minõséget. Igaz drága, de ...

Folytats a blogon ... mukedvelohedonista.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s