Borsos borjústeak whiskys mártással

2011-10-22

sponsored links

16 éves... Szinte hihetetlen, hiszen én is csak 24 vagyok :) Mit is fõzhetnék egy ígyenc húsevõnek születésnapra? Ínyenc húsfélét. Márpedig ez a holland importból származó borjú bélszín, amit a Metroban vettem pár hete, azt hiszem ennek számít. Szavatossági ideje több hét, tehát az érlelõdés problémája is megoldva, még ha nem is felfüggesztve, levegõn... És fiatal kora ellenére bizony határozottan kezdõdõ márványozottsággal a hús, ami ígen jót tesz az ízének, állagának. Szóval kellõen izgultam, hogy sikerül-e jól elkészítenem. Sajnos kicsit sikerült elrontanom, legalábbis az elsõ adagot. Nem volt elég forró még a serpenyõ (türelmetlenség, már megint!), így egy kis levet engedett, aztán meg túlsült. Szerencsére a hús annyira jó volt, hogy még így is nagyon finom és szaftos maradt. A második adag pedig már rendben ment. Azon pedig senkivel sem vagyok hajlandó vitatkozni, hogy mennyire kell átsütni egy bélszínt. A gyerekek nem hajlandóak rózsaszínen, mi felnõttek, már erõsen hajlunk efelé, de semmiképpen ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/10/22/bors...

sponsored links

Keres?s