Borscs

2013-01-10

sponsored links


Többféle borscs-receptet elolvastam, ezekbõl kombináltam össze azt, amit ma feltálaltam ebédre. Persze, amit lehetett, azt leegyszerûsítettem.
Két személyre vettem húsz deka kockára vágott marhahúst. Kis borssal, sóval, babérlevéllel feltettem fõni (másutt marha- illetve sertéscsontot is tesznek bele). Amikor már majdnem megpuhult, akkor egy másik edényben egy fej vöröshagymát kevés olajon elkezdtem párolni, erre raktam a kis kockára vágott céklát, majd a felkarikázott sárgarépát, fehérrépát, felkockázott burgonyát, végül egy nagyobb marék laskára vágott fehérkáposztát. Saját levében pároltam pár percig, természetesen fedõ alatt. Hozzátettem a leveshez, és puhára fõztem (fél óra lassú tûzön való fõzéssel megpuhult a cékla is ). Ha csontos a ...

Folytats a blogon ... vajdasaginoiezmegaz.blogspot.com/2013...

sponsored links

Keres?s