Boros-mazsolás csirkemell tekercs
sponsored links
A csirkemell önmagában elég száraz és ízetlen egy valami, emiatt bármivel is ízesítjük/töltjük, a végeredmény remek lesz!
Ez a rolád annyira egyszerûen elkészíthetõ és annyira finom, hogy akár még ünnepi keretek között is megállná a helyét.
Aki szereti a gyümölcs-hús párost, és szeret borral fõzni, nem fog csalódni :-)
Boros-mazsolás csirkemell tekercs
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemell filé
- 1-1,5 dl édes fehérbor
- 10 dkg mazsola
- csipet õrölt fahéj
- só, bors
- kevés olaj és alufólia
Kezdjük a töltelékkel. A mazsolát megmossuk, és felöntjük a fehérborral. Néhány óráig, de akár egy éjszakán át is hagyjuk, hogy a mazsolák alaposan beszívják magukba a bort. Az áztatási idõ letelte után ...