Boros marhahátszín szarvasgombás fûszervajjal
sponsored links
Rögtön az elején leszögezem: szarvasgombával azért készült ez az étel, mert akkor éppen volt. Életemben elõször. És mivel hamar fel kell használni, hát mindenbe használtam. De helyette bármilyen más fûszervajat készíthetünk: fokhagymásat, zöldfûszereset, citromosat, színes borsosat, céklásat, bármilyent. Vagy esetleg szarvasgombás olajosat. Amúgy egy ilyen húsféle tökéletes választás az ünnepre,nálunk fog is készülni. És nem szarvasgombával,max az olajával,mert csak olyan van. :P
Boros marhahátszín szarvasgombás fûszervajjal
Hozzávalók 5-6 személyre: 1,2 kg marhahátszín, 2 teáskanál só, 1-1 teáskanál bors és fokhagymapor, 2 evõkanál mustár, 2 teáskanál paprikalekvár, 1 evõkanál reszelt szarvasgomba (elhagyható), 1-2 evõkanál olaj (vagy szarvasgombás olaj),1-2 dl fehérbor, 2 dl víz, kevés petrezselyemzöld; a fûszervajhoz: 5 dkg ...