Borjúpörkölt tarhonyával
sponsored links
Ebbõl a kiváló minõségû borjú rostályosból eredetileg valami különleges dolgot akartam fõzni, de aztán "csak" ez jött össze. Csak egy pörkölt. Másrészt viszont nagyon finom lett. Igaz, ezt sajnos nem mindenki értékelhette teljes valójában, mert ezúttal egy "gyomros" vírus csapott le a családra. Így aztán volt aki frissen ebédelte, volt aki vacsorára és volt aki csak másnap... De nem is ez a lényeg. Hamár csak a pörköltig jutottam, akkor akartam bele tenni egy kis pikantériát, amit ezúttal a fûszerezéssel értem el. Egy kis ez, egy kis az, de tényleg csak annyi, hogy az ember érezze, hogy ez valami különleges, de ne tudjon rájönni, mit is érez benne.
2 nagy fej hagymát üvegesre pároltam
1 kanál mangalica zsíron, majd rádobtam
1 kg borjú rostélyost felkockázva. Ízesítettem
sóval,
2 gerezd reszelt fokhagymával ...