Borjúpörkölt flamandul - sörös borjú
sponsored links
most indul a sütõbe...
Ezt az ételt nem terveztem, hanem csakúgy összeállt az utolsó pillanatban, mint amikor semmi ötletem nincs. A borjúhúsra kellett valamit kitalálnom, mert húsevõket vártam vacsorára. A hires Julia Child által ismertté vált Boeuf Bourgignon, azaz vörösboros marha adta az ötletet, és lett belõle egy sörös borjú. Kiderült, hogy ez sem nekem jutott elõször eszembe, mert késõbb meglehetõsen hasonlót találtam flamand marha néven, de az enyém borjú. A lényeg -mint mindig - hogy sok zöldség kerüljön bele, hiszen az adja a levét, no meg a sör!
Ez nálam nyáron készült étel, mert nálam csak nyáron van itthon sör. Csinálhatod bármikor.
Elõkészítési idõ: 30 perc
Fõzési/sütési idõ : 1,5 óra perc (ez elõírás, lehet több)
Mennyiség: 4 - 6 adag
Borjúpörkölt flamandul - azaz flamand sörös borjú
Hozzávalók 4-6 fõre: ...