Borjúmáj mézeskalács-mogyoró morzsával, barna vajas sütõtökpürével, portóis birsalmával, Marsala szósszal, balzsamecetes hagymával és kelbimbóval

2011-11-22

sponsored links


Zseniálisan finom sütõtökre bukkantam, viszont elfelejtettem a fajta nevét, de hamarosan visszamegyek utánpótlásért, és akkor lejegyzem. Egyébként a kis szürkés-kékrõl van szó, amelyik meghúzza magát a háttérben.

Elég csúnyácska, bár nekem tetszik annak ellenére, hogy pucolni sem könnyû, de a micsoda íze van! Mikor megkóstoltam, tátva maradt a szám, én még ilyen sütõtökbõrbe bújtatott ízbombával nem találkoztam eddig. Lusta voltam sütõben sütni, egyszerûen csak megfõztem a püréhez, de nagyon kíváncsi vagyok mit hoz majd ki belõle a forró sütõ. Egyébként ez az étel már három hete vár arra, hogy végre megvalósuljon, csak nem volt rá alkalmam. A gyümölcs-hús kombinációt nem szívlelem, de a máj ezalól ...

Folytats a blogon ... mandulasarok.blogspot.com/2011/11/bor...

sponsored links

Keres?s