Borjúcsülök gesztenyével, aszalt paradicsommal, dióval

2011-11-02

sponsored links

Facebook-on tett ígéretemhez híven most egy fügés sütinek kellene következnie, de sajnos elég nagy felfordulás van a lakásunkban, egy kisebb munkálat miatt, az asztali PC szét van szedve, a fotó pedig azon van. Úgyhogy ez most csúszik... sajnos, de remélem pár nap múlva is érdekes lesz. Addig pedig jövök egy igen friss ötlettel, pontosabban ma este készítettem el. Fotó nincs a korábban említett káosznak köszönhetõen, viszont annyira finom lett, hogy nem hagyhatom poszt nélkül. A klasszikus olasz milánói osso bucco mintájára készült, csak éppen teljesen más alapanyagokkal: gesztenyével, dióval, aszalt paradicsommal. Nem tudom honnan jött az ötlet, álltam a hús felett, és ez ugrott be. Talán mert manapság elég sok gesztenyés recepten tötöm a fejem, jönnek az ünnepek, jön a tél, ez pedig nekem majdnem egyenlõ a gesztenyével.

Hozzávalók:
  • 4 szelet borjúcsülök (kb 2cm vastag)
  • 50 gr vaj
  • 200 ml fehérbor
  • 300 ml marha alaplé
  • 4-5 db aszalt paradicsom ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s