Borbás Marcsi...
sponsored links
valamelyik nap, egy beszélgetõs mûsorban azt mondta, hogyha újrakezdhetné az életét gazdálkodna. Ezúton megállapítom, hogy ugyanabban a betegségben szenvedhetünk, vagy, hogy stílszerû legyek, egy tõrõl fakadunk, mert amikor valami olyan kerül a konyhába, aminek a születése az én felügyeletem alatt, a kertben történt meg, az csodálattal tölt el, annak számomra ereje van. Még akkor is ha nem csilipaprika az :) Az eheti befutók a bodza, a korai retek és a saláta. A tegnapomat bodzaszörpkészítésre szántam, ehhez tavaly már jó elõre bespájzoltam egy halom paradicsomleves, csavaros üveget. Összesen 6 és fél liternyi pihen most a spájzban és a hûtõben. Annyi bodzaszörp recept kereng már a neten, hogy feleslegesnek tartom leírni, én a citromsavval tartósított változatot részesítem elõnyben.
Este pedig salátázni fogok, méghozzá friss, tavaszi salátát készítek avokádós mártogatóssal és sülthússal. Nagy valószínûséggel errõl is fogok képet készíteni, de egyenlõre a szüreteléssel foglalatoskodom. Még egyik évben sem sikerült ennyire tökéletes...