Borban párolt sült gesztenye
sponsored links
Az õsz nem tartozik a kedvenc évszakaim közé, de egy dolog mindenképp széppé teszi számomra, ez pedig a gesztenye.
Nem mondhatom, hogy a legkalóriaszegényebb növény, de kétségtelenül nagyon-nagyon finom. S elkészítési módja is nagyon könnyû, bár is kerüljön végül az asztalra.
Olaszországban ilyenkor fesztivál fesztivált ér, ahol a gesztenye a fõszereplõ. Ha nem is tudunk mi magunk ott lenni, mindenképp használjuk a konyhánkban, hiszen magába rejti az õsz minden illatát, Toszkána minden ködös reggelének semmivel sem összetéveszthetõ ízvilágát.
BORBAN PÁROLT SÜLT GESZTENYE - DOLCE VITA-AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM
Hozzávalók
- sült gesztenye - hiszen már tavaly megosztottam, hogy lehet elkészíteni ezt a finom kis nassolni valót -tetszõleges ...