Bor és ásvány, Mádi Kör borkóstoló
sponsored links
Rögtönzött, ásvány és fosszília bemutatóval egybekötött borkóstolón vetem részt Sopronban, a Tastevinoban, még "Furmint Február"-ban. Látható, tapintható, kóstolható zeolit, riolit tufa, májopál, faopál, kvarcit a palackokon kívül és belül! Remek stílusérzékkel, a szõlõfajták gyönyörû savaival - a furminttal az élen, de még a hárslevelû sem lelágyulva - közvetítve a termõhely minerális gazdagságát. A Mádi Körbõl négy borászat nedûibõl kóstolhattunk, ezek voltak: az Árvay Családi Pincészet, Demetervin Mád, Lenkey Pincészet és Orosz Gábor (Bodvin).
Nem csak bizonyítva Tokaj világ-egyedüliségét, hanem mutatva a helyes irányt, borstílus és szakmai együttmûködés terén.
Köszönjük szépen az értékek bemutatását
Nem csak bizonyítva Tokaj világ-egyedüliségét, hanem mutatva a helyes irányt, borstílus és szakmai együttmûködés terén.
Köszönjük szépen az értékek bemutatását
Árvay Angelikának és Demeter Endrének!
Bor&Sodó Receptképes blog, étel és bor ajánlattal, a mindennapokra, de a teljesség igénye nélkül...