Bonbonkészítés szilikonos formában - képekkel lépésrõl-lépésre

2011-11-27

sponsored links


A polikarbonát forma beszámolóját felülmúlni a szilikonossal szemben szerintem nem tudom. :) 
Õszintén szólva, amióta kipróbáltam a polikarbonát formát  azóta nem igazán készítettem bonbont szilikonos formában. 
De ugye nem mindenki rendelkezik polikarbonát formával, se csokoládé olvasztó kisgéppel. Ezért most megmutatnám, hogy én hogy készítem szilikonos formában, gõz fölött olvasztott csokoládéval a bonbonokat. A temperáláshoz a hõmérõ továbbra is nélkülözhetetlen kellék, én mondom. :)

KELLÉKEK

1. lépés: gõz fölött megolvasztjuk a 2/3 rész ÉTcsokoládét

off: kipróbálok épp egy új díszítési módot, amíg olvad a csokoládé
ehetõ selyemporral/lüszterrel kikenem a formát

"fehér üstökös" lüszter - beszerezhetõ a Tortissimo-nál
 
2. lépés: 40-45 fokosra olvasztjuk az ÉTcsokoládét, folyamatosan ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Balhetterem/~...

sponsored links

Keres?s