Bonbonformák

2011-12-15

sponsored links

Ez itt a reklám helye! A Sõregi a tortakészítõk és cukrászok mennyországa. Nagyon szép, designos webáruházzal, profin kivitelezve leledzik az interneten. Ráadásul most szilikon bonbonforma akció is van, 500 Ft darabja. Üzletük is van, Pécsett. Mivel úgyis itt lakom, meg lettem kérve (igen, én használok passzív szerkezetet), hogy a spórolás jegyében Fernelnek, friss ismerettségünk apropóján postázzak el pár darabot. Fel is kerekedtem hát, hogy a város másik végében megkeressem ezt a boltot.
Hát mit is mondhatnék, felemás érzések kavarognak bennem. A portéka csodálatos, nagy a választék, mindenféle spéci dolog kapható a fura formáktól kezdve a tortadíszítõs könyvekig. Ugyanakkor a bolt hát...kezdem az elején.
Egy társasház aljában szocreál üvegkalitka, halványzöldesen és egyáltalán nem hívogatóan nem is hirdeti különösebben, hogy a Sõregi üzletérõl van szó. Hogy felfigyeltem rá, az csakis azért lehet, mert a kirakatban a nagy dobozok mellett elég furán és odahánytan látok tortaformákat, bonbonformákat meg ilyen mindenféle kütyüt. Mikor belépek az üzletbe, nem is tudom, mintha egy raktárban lennék. Nem túl hatalmas, de olyan  nem boltszerû. Egyrészt az áru zsúfoltan van elhelyezve, másrészt furán csoportosítva, tényleg olyan a hangulat, mint egy raktárban. Azért akad néhány vevõ, én félig körbejárom az üzletet, mire megkérdezi az eladó hölgy, hogy segíthet-e. Korrekt, nem túl lelkes, inkább kimért kiszolgálást kapok, gondolom nagy a hajtás így karácsony elõtt, és az ...

Folytats a blogon ... mivanlina.blogspot.com/2011/12/bonbon...

sponsored links

Keres?s