Bonbon megtöltve, kandírozott narancs, grillázs
sponsored links
Tavalyelõtt tanfolytam, tavaly már magam kísérleteztem, most ismét megosztom a tapasztalataimat a bonbon készítésrõl.
Fontos szabályok!
1. legyen 3-4 szilikon, vagy kemény bonbon formád!
2. jó minõségû csokit használj!
3. dolgozz tisztán (haha)
Menet
1. töltelékek elõkészítése.
Én idén marcipános-kandírozott narancsos töltet csináltam. Nem tagadom több napig apró lépésekben haladtam és a bonbon öntés már csak 1,5 óra volt mosogatással. A marcipánt magam készítettem, errõl majd külön beszámolok és a narancshéjat is magam kandíroztam. Narancsról itt olvashatsz.
Narancs kandírozás:
2 húsos narancshéjat felvágtam. 15 dkg cukrot kicsit megpirítottam, majd felöntöttem 3 dl vízzel. ebbe tettem bele a ...