Bolognai sütõtökspagettivel (paleo)
sponsored links
Mindig is mondtam, hogy a sütõtök és a bolognai szósz nagyon passzol egymáshoz. Itt kisebb sonkatököt töltöttem meg vele, itt hokkaido tököt, itt ragu lett belõlük, itt lasagne tölteléke, itt pedig Little Jack-be töltöttem. Most nem kaptunk olyan tököt, amit megtölthettünk volna, ezért gondoltam, hogy spagettinek készítem el a kanadai tök hosszúkás, nem üreges részét.
Hozzávalók:
a spagettihoz személyenként:
20-25 dkg kanadai tök
törött bors
só
a bolgnaihoz 4-6 adag:
1 vöröshagyma
2 evõkanál zsír (mindegy milyen)
60 dkg darált hús
1 kg paradicsom
1-2 evõkanál eritritol (xilit vagy méz) (nem paleozóknak cukor)
2 evõkanál apróra vágott friss bazsalikom
2 evõkanál apróra vágott friss rozmaring
1 evõkanál apróra vágott friss kakukkfû
1 evõkanál apróra vágott friss oregáno
1-2 gerezd összezúzott fokhagyma
törött bors
só
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!