Bolognai spagetti - az örök klasszikus
sponsored links
Nem vallanám be nyilvánosan, milyen gyakran fõzök 1 hónapban bolognai spagettit - na jó, mégis :) Háromszor minimum. De a többirõl tényleg nem beszélek :D
Kezdek egy kicsit pánikrohamot kapni, mert a tavaly szeptemberi olaszországi nyaralásunkkor alaposan feltankoltunk passzírozott paradicsomból meg olívaolajból - legalábbis azt hittem, ó én balga! December hónapot már parik nélkül kezdtük, most az utsó üveg sima illetve robusto üveg olajunk fogy vészesen. Én mennék vásárolni, de sajnos egy újabb kiruccanásban nem találtam partnerre a férjemben, néz rám aranyosan mint valami függõre, gondolja egyszer hátha elmúlik... :) haha :)
Már kínomban nevetek, mert sajnos tudják, ha mégegyszer kiutazunk, onnan én már nem jövök haza - a kitelepülés valahol ott figyel egy képzeletbeli kívánságlistámon, valahol az elején.
Na de most már tényleg jöjjön a recept egy jó kis megvendégelõs ebédhez:
- 80 dkg darált sertéshús
- 3 paradicsom-konzerv vagy másfél üveg passata
- 2 nagy fej vöröshagyma
- kevés olívaolaj ...