Bolognai NoCarb Noodle-val
sponsored links
Az alábbi bolognai egytálétel igen egyszerûen készül – nem az autentikus változat; nem rakjuk le rétegesen tepsiben vagy jénaiban, nem sütjük át a tetejére szórt sajttal, hanem a bolognai kellékeit használjuk, …, ja és még nem is spagettit tálalunk hozzá
Hozzávalók és elkészítés egyben 3-4 fõ részére:
- 2 zacskó NoCarb Noodle metélt tésztát az elõírás szerint fõzzél ki
- 0,5 kg darált sertés-marha vegyes finomra darált húst fûszerezz sóval, õrölt borssal, paprika porral, majd
- 0,5 kg paszírozott paradicsomlébe tedd bele, amihez adjál
- Rozmaringot vagy majoránnát -, ami otthon van
- 0,5 dl vízzel öntsd fel a paradicsomos húst és fõzd puhára
- Amikor kész, akkor locsold meg a mártást 2-3 evõkanálnyi olíva olajjal
- A kifõtt tésztával eleve elkeverheted a mártásos húst, vagy tálalhatsz úgy is, hogy külön rakod tányérra a tésztát, a mártásos húst
- A tetejét megszórhatod reszelt parmezán sajttal vagy pl. cheddarral (Kemény sajtot válassz!)
- Végül valamilyen salátával tálald!