Bolognai gomba
sponsored links
Ez most nem is recept, inkább csak egy kis ötlet, hisz annyira egyszerû fogás. Sokszor van úgy, hogy nem fogy el maradéktalanul a bolognai spagetti. Ekkor kicsit új formát kap. Volt, hogy pizza készült belõle, volt, hogy csirkeszelet feltétje lett, akadt alkalom, mikor cukkinit töltöttemmeg vele. Most gombakalapokba került.
Egyszerû, de mégsem a megszokott forma ;-)
Hozzávalók 4 fõre:
*7-8 ek bolognai ragu
*25 dkg gomba
*5 dkg trappista sajt
A megtisztított gombák tönkjét kiemeljük, megszórjuk egy kevés sóval, majd olajjal kikent hõálló tálba sorakoztatjuk. Megtöltjük a kész raguval, majd megszórjuk reszelt sajttal.
180 fokra elõmelegített sütõben 20 perc alatt megsütjük. Melegen, kifõtt tésztával kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.