Bodzás zöld turmix

2017-03-19

sponsored links

A múltkor megsajnáltam a piacon egy bácsikát, aki lekvárokat árult, ezért bár nem volt szükségem lekvárra, vettem tõle néhányat. :P
Köztük egy nagyon izgalmas fekete bodza lekvárt, amit elkezdtem turmix édesítésére használni méz helyett, és isteni fincsi lett, kapott egy finom csavart, és teljesen más ízvilággal gazdagodott! :D

A recept:

  • 2 nagy marék (fagyasztott) spenót
  • 2-3 rózsa brokkoli (elmaradhat, nélküle is nagyon finom ;)
  • 2 banán
  • 2 ek házi fekete bodza lekvár
  • 1 kk fahéj
  • 1 mk spirulina algapor (ez elmaradhat)
  • 1 kk acai bogyó õrlemény (az ízéhez nem tesz hozzá, csak egészségesebb lesz tõle :P)

Sorban összeturmixoljuk a hozzávalókat -, ha fagyasztott zöldségeket használunk, akkor érdemes meleg vízzel turmixolni, hogy a végeredmény ne legyen fagyos :P -, és élvezzük az édes-krémes, zöld, de mégis gyümölcsös ízt! ;)

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2017/03/19/bodzas_...

sponsored links

Keres?s