Bodzás zöld turmix
sponsored links
A múltkor megsajnáltam a piacon egy bácsikát, aki lekvárokat árult, ezért bár nem volt szükségem lekvárra, vettem tõle néhányat. :P
Köztük egy nagyon izgalmas fekete bodza lekvárt, amit elkezdtem turmix édesítésére használni méz helyett, és isteni fincsi lett, kapott egy finom csavart, és teljesen más ízvilággal gazdagodott! :D
A recept:
- 2 nagy marék (fagyasztott) spenót
- 2-3 rózsa brokkoli (elmaradhat, nélküle is nagyon finom ;)
- 2 banán
- 2 ek házi fekete bodza lekvár
- 1 kk fahéj
- 1 mk spirulina algapor (ez elmaradhat)
- 1 kk acai bogyó õrlemény (az ízéhez nem tesz hozzá, csak egészségesebb lesz tõle :P)
Sorban összeturmixoljuk a hozzávalókat -, ha fagyasztott zöldségeket használunk, akkor érdemes meleg vízzel turmixolni, hogy a végeredmény ne legyen fagyos :P -, és élvezzük az édes-krémes, zöld, de mégis gyümölcsös ízt! ;)