Bodza II.
sponsored links
A kész bodza szörpöt nem csupán folyadékként, vízzel hígítva lehet fogyasztani.
Jómagam nem vagyok nagy fagyis, de mostanában szeretek kísérletezgetni effélékkel, így most a bodza szörpbõl is valami ilyen jellegû frissítõt szerettem volna készíteni.
Lett hát egy bodzás joghurt sorbet a mai desszert. Hmm. Ha nem én magam kóstoltam volna, el sem hinném, milyen mennyei!
Hozzávalók:
- 500 g krémes natúr joghurt
- 2 dl bodza szörp
Elkészítés:
A joghurtot a szörppel összeturmixoljuk, majd fagyasztóba tesszük. Gép nélkül is elkészül 2-3 óra alatt, csak fél óránként érdemes villával átkeverni, végül pedig botmixerrel áttörni.
Jómagam nem vagyok nagy fagyis, de mostanában szeretek kísérletezgetni effélékkel, így most a bodza szörpbõl is valami ilyen jellegû frissítõt szerettem volna készíteni.
Lett hát egy bodzás joghurt sorbet a mai desszert. Hmm. Ha nem én magam kóstoltam volna, el sem hinném, milyen mennyei!
Hozzávalók:
- 500 g krémes natúr joghurt
- 2 dl bodza szörp
Elkészítés:
A joghurtot a szörppel összeturmixoljuk, majd fagyasztóba tesszük. Gép nélkül is elkészül 2-3 óra alatt, csak fél óránként érdemes villával átkeverni, végül pedig botmixerrel áttörni.