Bocuse d’Or Hungary – a döntõ. Nem vagyok mesterszakács szemmel
sponsored links
A helyszín kialakítása rendkívül vendégbarát volt - a fotósok hadát leszámítva, akik persze csak a munkájukat végezték-, így végig szinte testközelbõl élvezhettük a versengést.
A nyolc versenykonyha mindössze néhány méterre volt tõlünk, a zsûritagok egymás közötti beszélgetéseit akár hallhattuk is volna, ha úgy tetszik.
A házigazdák - Mautner Zsófia és Harmath Csaba - nagyszerûen vezényelték és kommentálták az eseményeket, a verseny dinamikusan és kellemes hangulatban folyt.
A versengõ szakácsok szemtelenül fiatalok, de annál magabiztosabbak. Szinte érezhetõ volt a levegõben, hogy itt már nincsenek levetkõzendõ rossz beidegzõdések, csak friss, elõremutató profizmus és határtalan kreativitás, valamint könnyedség, erõltetettség és izzadtságszag nélkül.
Egy szarvashiba azért becsúszott, ugyanis a versenyzõk "csak" 6 tányért készítettek, így kóstolásra esélyünk sem ...