Black Cab Burger

2011-11-09

sponsored links

Pár napja kaptam az infót errõl a helyrõl, ami mondjuk erõsen kiesik a pixisembõl helyileg, viszont nagyon kíváncsivá tett a honlapja alapján. Mivel még semmi írást nem találtam róluk az interweben, ezért mindenképp meg kellett látogatnom õket.
Egy olyan gyorsétteremrõl van szó, mely kizárólag a hamburger és hotdog párosra van bepozícionálva. Vannak ilyenek azért még bõven a városban, de szerintem egyik sem olyan kiemelkedõ, hogy arról külön megemlékezzen az ember. Sajnálom, hogy nem elõbb nyílt ez a hely, mert akkor például az Egy nap a városban blog igazán szerencsétlenre sikeredett "Budapest legjobb hamburgere" toplistáján legalább egy tényleg jó egység is szerepelt volna.
A megállapításunk dióhéjban az elfogyasztott hamburgerek után annyi volt, hogy végre egy hely, ahol az ember hamburgert kap úgy, ahogy azt elképzeli! Nincs semmi hõsködés, hogy ilyen buci és olyan ciabatta és a többi. Csak egy egyszerû hamburger, de az legalább tisztességesen elkészítve minden ízigényt kielégítve.
Már a legelején leszögezném azt is, hogy az árak itt tényleg a földön járnak! Komolyan felfoghatatlan, hogy a legdrágább hamburger is csak 1200Ft-ot kóstál és ezért finom alapanyagokból egy õszinte burger élményével leszünk ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/2o...

sponsored links

Keres?s