Black bottom cupcake új köntösben
sponsored links
Íme, bemutatom õket: black bottom cupcake amerikai frostinggal. Drága fõnökasszonyom tegnap esti búcsúbulijára készítettem õket, reggel 7-kor keltem, 10-re már kész is volt a 24 darab. A black bottom cupcake nem újdonság már, a világ legfinomabb cupcake-je címért versenyez a Red velvettel, viszont a tetején található American frosting vagy 7-minutes frosting annál inkább újdonság. A vajkrémes frostingnak végleg leáldozott, de úgy tûnik, az eddigi number 1 krémsajtosnak is. EZ mindent visz. Nagyon könnyû vele dolgozni, isteni finom, és lehet ízesíteni-színezni is. Természetesen a cupcake-ek királynõje, a nõvérem, a Moha avatta fel ezt is, nézzétek csak meg milyen gyönyörûek lettek az övéi. :) De most kivételesen úgy gondolom, az enyémek sem lettek annyira csúnyák, pláne, hogy most elõször nem habzsákból díszítettem õket, hanem habkártyával húztam rájuk a krémet.
Hozzávalók 24 db-hoz:
A black bottom tésztához:
380 gr sima liszt
240 gr kristálycukor
80 gr holland kakaópor
1 tk. szódabikarbóna
80 ml napraforgóolaj ...