Black bottom cupcake új köntösben

2012-06-10

sponsored links


Íme, bemutatom õket: black bottom cupcake amerikai frostinggal. Drága fõnökasszonyom tegnap esti búcsúbulijára készítettem õket, reggel 7-kor keltem, 10-re már kész is volt a 24 darab. A black bottom cupcake nem újdonság már, a világ legfinomabb cupcake-je címért versenyez a Red velvettel, viszont a tetején található American frosting vagy 7-minutes frosting annál inkább újdonság. A vajkrémes frostingnak végleg  leáldozott, de úgy tûnik, az eddigi number 1 krémsajtosnak is. EZ mindent visz. Nagyon könnyû vele dolgozni, isteni finom, és lehet ízesíteni-színezni is. Természetesen a cupcake-ek királynõje, a nõvérem, a Moha  avatta fel ezt is, nézzétek csak meg milyen gyönyörûek lettek az övéi. :) De most kivételesen úgy gondolom, az enyémek sem lettek annyira csúnyák, pláne, hogy most elõször nem habzsákból díszítettem õket, hanem habkártyával húztam rájuk a krémet.

Hozzávalók 24 db-hoz:

A black bottom tésztához:
380 gr sima liszt
240 gr kristálycukor
80 gr holland kakaópor
1 tk. szódabikarbóna
80 ml napraforgóolaj ...

Folytats a blogon ... szofika-a-konyhaban.blogspot.com/2012...

sponsored links

Keres?s