Bistro Baguette a 44. VKF-re

2011-09-01

sponsored links


Nincs mindig idõ a sütésre, elõfordul, hogy mélyhûtött kaját kell ennem. Az egyik ilyen kedvencem a Dr. Oetkeres Bistro Baguette. Most itthon is elõállítottam házilag. Van olyan finom, mint a bolti.
(A paradicsomszósz és a bagett receptjét megtaláljátok a régebbi bejegyzéseknél.)
És olcsóbb is. Két db ilyen, készen vásárolva 600 Ft. Utánaszámoltam, és házilag elõállítva (maximum, fölfelé kerekítettem így is) két darab 250 Ft-ra jön ki. Ami azt jelenti, hogy több, mint a kétszeresét tudjuk elõállítani ugyanannyi pénzért. Úgyhogy érdemes ipari mennyiségben készíteni, mert le is lehet fagyasztani, még a sütés elõtt. Kipróbáltam direkt így is, mert attól lesz igazi Dr. Oetkeres pótlék. A bagetteket papírtálkára téve, folpackba csomagolva lefagyasztottam. Tökéletesen mûködött. A sütési idõ így 15 percre növekedett.
Természetesen a feltétet is nyugodtan lehet variálni, mindenki alakítgathatja a saját szájíze szerint.

Hozzávalók ...

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2011/09/bist...

sponsored links

Keres?s