BIRSMISU...

2013-10-12

sponsored links



Birsalmasajtot fõztem tegnap és elég sok lett a kész massza. Mivel a szekrény teteje már megtelt a különbözõ formákkal, tálkákkal és a lábosban még bizony volt egy jókora adag, gondolkodóba estem..., mitévõ legyek vele. Jött egy szikra és beleálmodtam a misuba . Nagyon finom lett, igazi különleges kanalazgatni való vált belõle. Egy éjszakát pihent a hûvösön, így finom és puha lett benne a babapiskóta. Érdemes kipróbálni, nagyon kellemes desszert. A birsalmasajt készítését ITT olvashatjátok.

Hozzávalók: 20-24 db babapiskóta, 1/2 kg kész birsalma massza, 25 dkg mascarpone, 1/2 citrom leve, 2 dl tejszín. Mártogatáshoz: kb. 2 dl tej, 1 csomag ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s