Birsalma project II. - sajt
sponsored links
A birsalmasajt nekem sok-sok évig a ki nem állhatott kategóriába tartozott. Nem szimpatizáltunk, azután ez valahogy megváltozott; olyannyira, hogy már fogyasztóból készítõvé és fogyasztóvá léptem elõ.
Elkészítése addig a pontig teljesen megegyezik a birsalma lekvárral, amíg a cukrot el nem kezdjük kimérni.
Ekkor úristen, ez horror mennyiség , meg összeragad a szánk , és ebbe komolyan ennyi kell és társai felkiáltások megválaszolása után gondoljunk az eredményre.
Minden tisztított birsalma kilójához 80 dkg (nem elírás) cukrot kell tenni és addig fõzni, amíg szinte le nem folyik a fakanálról.
Lédiz és gentlemanusok, a Muskátli Büfé produkciós iroda bemutatja elsõ videóját:
A kész birsalmapépet hideg vízzel kiöblített tálkákba öntjük.
A második videon 5 percnyi tálkában eltöltött idõ múltán próbálom érzékeltetni a gyors bõrösödést . Nem én töltöttem a ...