Bevállalom - mert én is csak kókuszgolyóban voltam verhetetlen

2011-10-12

sponsored links


"A tapasztalat nem téved. Egyedül a megítélésed lehet hibás, mert olyasmit vársz el tõle, ami nincs hatalmában." Seneca
Márti bejegyzése után persze, hogy én is elkezdtem összegyûjtögetni a bakis képeimet! Az eddigi bejegyzéseimben sem titkoltam, ha valami nem sült el jól. Sõt egy teljes bejegyzésben taglaltam a teljesen elcseszett Füles formatortám történetét is. Ez volt az egyetlen, amit teljesen elölrõl kellett kezdenem.
Persze jó párszor elõfordult, hogy már a piskótával is zûrök voltak. Hol a tojás fehérjéhez adtam hozzá azt, amit a sárgájához kellett volna, vagy teljesen kifelejtettem a lisztet, vagy egyszerûen totál rosszul sikerült lapokra felvágnom. Aztán ugye az elrontott krémek! Semmi más oka nincs a dolognak, csak az, hogy néha jönnek bizonyos ötletek, és ezeket tettek is követik. "Mi lenne, ha tennék hozzá még..." például még több tejszínt, vagy kevesebb csokit, vagy akármi mást. Néha nem jön be ez a kísérletezgetés.
Egy kézi mixert is sikerült tönkretennem, mert valami nagyobb csokidarabot, vagy talán epret akartam lepiszkálni a karról - miközben az mûködött. Ehelyett a két kar közé becsúszott a kés és "benyelte", szóval áthaladt a kés a karok között. Végül utána is beindult a habverõ, de furcsán állt és a hangja is elég fura volt. Persze azonnal mentünk újat venni! :)
Igen, két-három éve eszembe nem jutott, hogy a kókuszgolyón kívül mást is el tudok készíteni! Persze azért ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/10/beval...

sponsored links

Keres?s