Betyárgombóc

2012-06-08

sponsored links


Ezt a receptet "Ízõrzõk/ Simontornya"  mûsorából választottam   és most  elkészítettem !
Hozzávalók: ( természetesen mennyiséget csökkentettem és  egy kicsit változtattam rajta ) gombóchoz: 30 dkg. darált sertéshús,  1 db tojás, só, õröltbors, 4 ek. zsemlemorzsa.  + 20 dkg gomba, olaj, 1 fej vöröshagyma , kisebb paradicsom - paprika, fûszerek: pirospaprika,csípõspaprika, õröltbors, só, bazsalikom, majoranna, 1 kanál liszt, 2 dl tejföl, nokedli: 4 ek. finomliszt, 3 ek. rétesliszt, 1 db tojás, só, 1 ek.olaj.
Elkészítése: Elõször a  gombóchoz  valókat összegyúrtam . Az olajat megforrósítottam amibe tettem a feldarabolt ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/06/...

sponsored links

Keres?s