Betyárgombóc
sponsored links
Ezt a receptet "Ízõrzõk/ Simontornya" mûsorából választottam és most elkészítettem !
Hozzávalók: ( természetesen mennyiséget csökkentettem és egy kicsit változtattam rajta ) gombóchoz: 30 dkg. darált sertéshús, 1 db tojás, só, õröltbors, 4 ek. zsemlemorzsa. + 20 dkg gomba, olaj, 1 fej vöröshagyma , kisebb paradicsom - paprika, fûszerek: pirospaprika,csípõspaprika, õröltbors, só, bazsalikom, majoranna, 1 kanál liszt, 2 dl tejföl, nokedli: 4 ek. finomliszt, 3 ek. rétesliszt, 1 db tojás, só, 1 ek.olaj.
Elkészítése: Elõször a gombóchoz valókat összegyúrtam . Az olajat megforrósítottam amibe tettem a feldarabolt ...