Beszámoló a cukiból és egy desszert
sponsored links
Itt az ideje, hogy meséljek egy picit a Soufflée-ról és errõl az egész cukrászkodásról.
Igazán szerencsésnek érzem magam, hogy Papp Emese kezei alatt kezdhetem a szakmát. Rengeteget lehet tõle tanulni, nagyon precíz és nagyon kreatív is-de nem csak õ, ugyanezt el lehet mondani mindegyikükrõl, aki ott dolgozik. Úgyhogy nekem való gyakhely.
A Soufflée nem az a tipikus magyar cuki. Most, hogy látom mibõl és hogyan készülnek ezek a desszertek, bátran mondhatom, hogy aki teheti az látogasson el egyszer ide, szerintem nem fog csalódni.
És maga a munka része. Sokan mondják nekem, hogy minek tanulni még a szakmát, már így is tudom...hát ez nagyon nem így van. Sütni otthon és egy cukrászmûhelyben két külön dolog. Sütni otthon 4 órát megint más, mint dolgozni cukiban 8 órát. Szokták mondani, hogy a cukrászat kõkemény fizikai munka. Hát tényleg az! Baromi fárasztó... De van emellett sok más ...