Besamelmártásos borjúszeletek

2014-03-11

sponsored links

Majdnem rántott hús, de mégsem. A Karola receptjeiben mindig van egy kis meglepetés, már el is várom tõle :) . És ebben a rántott húsba a besamelmártás a plusz, ami különlegessé teszi.

És egy kis esti zene :) .

Besamelmártásos borjúszeletek

Hozzávalók: 50 dkg borjúcomb, 5 dkg vaj, 2 evõkanál liszt, 3 dl tej, 10 dkg sajt, 2 tojás, zsemlemorzsa, só, olaj a sütéshez.

Elkészítése:  A vajból, lisztbõl és a tejbõl sûrû mártást fõzünk. Megsózzuk, majd a reszelt sajtot belekavarjuk. Hûlni hagyjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, majd a besamellel lekenjük a hússzeleteket és száradni hagyjuk. Amikor rászáradt a mártás, felvert tojásba mártogatjuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük. Párolt zöldséggel tálaljuk.


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/03/11/besame...

sponsored links

Keres?s