Berbécscomb színes szósszal...avagy Oldalborda a konyhában, kenyér világnapja
sponsored links
Tegnapi nap Oldalbordáé volt. Reggelit is õ tette az aszatlra, igaz ahhoz õ vásárolt egy kis, magyar hentesüzletben. Volt a tálon disznófõsajt, véres hurka, füstölt juhhús, kolbász és mlekdamer sajt. Ím:
Érdekességképp: Oldalborda megállapítása szerint a füstölt juhhúshoz nagyon passzolt az elfogyasztott bazsalikom dekoráció.
Ebédre (kissé estebéd lett belõle) nem cáfolta meg önmagát, kaptuk az újabb husis finomságot.Nem csinált belõle nagy ügyet, látható mi került a tepsibe:
sok hagyma, némi paprika, egy birskörte, pár kocka sütõtök. Sózás-borsozás. A tepsi alá a sütõbe került egy kis tálba víz, így gõzben sültek a tepsiben a dolgok.
Mikor a zöldségek megpuhultak, kiszedte, hagyta hûlni, majd turmixgéppel pépesítette (a tepsibõl az összes levet letöltötte ehhez).
Egy üveg paradicsomlébõl jó híg szószt készített (kevés olaj, liszt, paradicsomlé és 2 szál zellerzöld), összekeverte a ...