Berbécscomb színes szósszal...avagy Oldalborda a konyhában, kenyér világnapja

2011-10-17

sponsored links


Tegnapi nap Oldalbordáé volt. Reggelit is õ tette az aszatlra, igaz ahhoz õ vásárolt egy kis, magyar hentesüzletben. Volt a tálon disznófõsajt, véres hurka, füstölt juhhús, kolbász és mlekdamer sajt. Ím: 
Érdekességképp: Oldalborda megállapítása szerint a füstölt juhhúshoz nagyon passzolt az elfogyasztott bazsalikom dekoráció.
Ebédre (kissé estebéd lett belõle) nem cáfolta meg önmagát, kaptuk az újabb husis finomságot.Nem csinált belõle nagy ügyet, látható mi került a tepsibe:

sok hagyma, némi paprika, egy birskörte, pár kocka sütõtök. Sózás-borsozás. A tepsi alá a sütõbe került egy kis tálba víz, így gõzben sültek a tepsiben a dolgok.
Mikor a zöldségek megpuhultak, kiszedte, hagyta hûlni, majd turmixgéppel pépesítette (a tepsibõl az összes levet letöltötte ehhez).
Egy üveg paradicsomlébõl jó híg szószt készített (kevés olaj, liszt, paradicsomlé és 2 szál zellerzöld), összekeverte a ...

Folytats a blogon ... elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com...

sponsored links

Keres?s