Benne vagyok a zújságban!!! + variáció csülökre és répára + költészet napja
sponsored links
Elõször is dicsekszem, mert hatalmas büszkeség ért!:) A még januárban beküldött receptjeim közül a csokibombáé bekerült a Vidék íze áprilisi számába! (lásd a fotón:)
A lapot persze nemcsak ezért érdemes megvásárolni, telis-teli van szuper receptekkel! Irány az újságárus:)
Elképzelhetõ, hogy hozok még belõle kipróbált receptet!:) De elõtte következzen a sajtos-répás-csülök, húsvéti maradékokból.
Ami szükségeltetik hozzá: nagyiféle ízesre fõzött csülökhús zsírtalanítva, a csülök fûszeres vízében készre fõtt-párolt sárgarépa, só, bors, majoranna (fûszerek ízlés szerint), 2 szûk ek light tejföl, 1 ek fõzõtejszín és persze sajt, sajt, sajt (nálam most holland gouda aputól, Franciaországból küldte, most valahol Nürnberg környékén kamionozik:)
A csülök zsírját egy felforrósított grillserpenyõben kiengedtem, erre került a répa, kicsit átpirítottam, fûszereztem. Visszahelyeztem a csülök darabkákat, rámertem a tejfölt és a tejszínt, fûszereztem, és megszórtam reszelt sajttal. Nem lett rossz, bár a ...