Bejgli

2011-12-25

sponsored links


Még sohasem sütöttem bejglit, elõször most is úgy gondoltam, hogy majd jövõre fogok. Aztán mondtam a családnak a "terveimet", mire biztattak, hogy süssek inkább idén. Úgyhogy még aznap neki is álltam, Limara receptje alapján (Adél ajánlotta). Sok helyen hallottam, hogy bejglit nehéz készíteni, úgyhogy nem voltam teljesen biztos a dolgomban. Aztán elkészültem vele egy óra alatt, már csak a másnapi sütés hiányzott. Csodák csodájára nem repedezett meg, teljesen tökéletes lett. Köszönöm a receptet Limarának! :)
Én három töltelékkel készítettem, nálunk a diós lett a kedvenc.

Hozzávalók

Tészta:
  • 90 dkg liszt 
  • 25 dkg vaj 
  • 12,5 dkg zsír 
  • 10 dkg porcukor 
  • 1 cs szárított élesztõ vagy 2,5 dkg friss élesztõ ...

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2011/12/bejg...

sponsored links

Keres?s