Bejgli diósan és mandulásan-praktikus tanácsokkal!

2011-12-22

sponsored links


Tegnap ígértem egy új bejgli receptet. Csináltam már hasonlót,de most új technikákat fedeztem fel.Türelemjáték az egész,de megéri.Az eredmény csodás lesz!A pontos receptet és a technikákat,praktikákat itt találtam: http://laptopkonyha.hu/receptek/?sw_29_item=3342 A múlt héten végignéztem a  videót ezen az oldalon, kijegyzeteltem az egészet,s tegnap nekiláttam úgy elkészíteni pontosan úgy, ahogyan  láttam.
Ott diós és mákos töltelékkel szerepelt,én a diósat megcsináltam,s mákos helyett most mandulással próbálkoztam,hiszen ilyen még nincs a blogomon,s nem is ettünk még ilyet. Nagyon-nagyon finom lett.A bejgli szép és omlós.

Bejgli diósan és mandulásan
( 4 db 500g-os bejglihez)

Hozzávalók a tésztához:-minden alapanyagot elõ kell hûteni pár órával a kezdés elõtt,vagyis mindent be kell tenni a hûtõbe,még a lisztet is,egyszóval mindent!!!

- 52 dkg liszt
- 5 dkg porcukor
- 16  dkg vaj ( nem margarin!)
- 10 dkg zsír (disznó vagy mangalica)
- 2 csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- 1 narancs reszelt héja ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/12/b...

sponsored links

Keres?s