Bejgli, ami tényleg nem reped

2012-12-21

sponsored links


Ráadásul omlós, és pont jó a tészta-töltelék aránya. Szerintem legalábbis, mert nem az eltûnõs mennyiségû tészta. Cserébe finom és abbahagyhatatlan.
Tavaly már utaltam a csudálatos alapreceptre, idén két okból is ide kívánkozik. Egyrészt mert kértétek, másrészt itt-ott változtattam kicsit, fõleg a tölteléken, és a tavalyihoz képest szerintem még ütõsebb lett.

Hozzávalók:

tészta:
250 g puha vaj
125 g zsír
1 dl hideg tejszín
2 dl víz
1 kk só
2 tojás sárgája
100 g porcukor
900 g liszt
1 cs porélesztõ ...

Folytats a blogon ... konyha-sziget.blogspot.com/2012/12/be...

sponsored links

Keres?s