Begolyóztam
sponsored links
Nem tudom miért van ez; de egyre gyakrabban találkozom azzal a kérdéssel, hogy
EZ HOGYAN JUTOTT ESZEDBE ?!
Kérem szépen, ennek kétféle magyarázata is van.
Az egyik: mi van itthon (ez az egyszerûbb)?! Az ember benéz a hûtõbe, vagy a kamrába és már szinte kész is van. Egy alma, egy brokkoli, egy csomag tészta, egy kis tejszín..., körte, sajt. réteslap, tejföl, tojás, (hogy csak az elmúlt hetek ételeibõl említsek kettõt) szinte adja magát, nem kell betojni. Hõs követõim talán már megjegyezték jelszavainkat:
FANTÁZIA, BÁTORSÁG, JÓ ÉTVÁGY !!!
A másik: (ez a veszélyesebb) ha gondolkodik az ember egy picikét. Na! ilyenkor jönnek az õrültnél õrültebb ötletek (azért nem árt óvatosnak lenni).
A múltkor sajnos, vagy szerencsére, (majd eldöntitek) volt egy kis idõm gondolkodni és közben elkészült 150 darab zsemlegombóc. Mi lenne, ha ezt nem zsemlébõl, hanem kiflibõl készíteném. Talán egy kicsit lágyabb, gyengébb ízû lenne.? Na,de álljunk meg egy szóra a kiflibõl mást szoktunk csinálni..., például mákos gubát! Aha. Valóban; és azt nem lehetne vízben kifõzni... miért ne! Azt hiszem valahogy így született a következõ desszertem.
Bocsánat egy dolog még eszembe jutott az új ételek születésérõl. Konkrétan az, hogy mi van akkor, ha valami ...