Befõzés - ajvár és kisdinnye

2011-09-13

sponsored links

Ha én egyszer beszabadulok a piacra... Akkor önveszélyes leszek. Mert elõször is alig bírom hazacipelni a sok nem tervezett, de meglátott és megszeretett zöldséget, gyümölcsöt, másodszor mindezeket fel is kell dolgozni, megfõzni, megsütni. És olykor nem rendelkezem annyi idõvel, mint egy fõállású háziasszony... No, így jártam ezúttal is. Az ebéd hozzávalóin kívül sikerült beszereznem zöld kisdinnyéket és kápia paprikát, csak úgy, mert megláttam õket. Így aztán az ebéd utáni mosogatás elõtt kénytelen voltam még egy kis befõzést is rendezni.

A kisdinnyékkel nem sokat vacakoltam, négybe végtam õket, kiforrázott üvegekbe dugdostam õket, majd bolti kapros savanyúságtartósítóval öntöttem fel. Kíváncsi leszek. Ha jó lesz, lehet vele dicsekedni, hiszen mégiscsak én fõztem be, ha nem ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/09/13/befo...

sponsored links

Keres?s