Befõzni mindenáron!

2013-07-09

sponsored links

sült_meggy1.jpg

Vörösboros sült meggy rummal tartósítva A legjobban azokat a "befõzéseket" élvezem, mikor marad egy kisebb mennyiségû gyümölcs, amit "meg kell menteni" az enyészettõl. Ilyenkor több teret kap a játékos kedv és a kreativitás, mint amikor 30 kiló magozni való követeli a törõdést a konyhában. Az elmúlt egy-két évben az egyik kedvencemmé vált a sült meggy, amit gyakran készítek fagyi mellé vagy süteményekbe is (a világ legtökéletesebb brownie-jában is ez van!), de egy kevés rummal felöntve a hideg hónapokra is eltehetõ.

 Hozzávalók:

1 kiló magozott meggy

100 g barnacukor

1 teáskanál õrölt csillagánizs ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2013/07/09/be...

sponsored links

Keres?s