Bedobálós csemege lé

2014-08-21

sponsored links

IMG_0667

Nagyon finom így eltéve csemegének az uborka, karfiol, paprika, zöld paradicsom, zöld dinnye, stb.

Egyszer próbáld ki, a rabja leszel, ez tuti biztos! :)

Egy 20 literes vödörben szoktuk készíteni, aminek persze van teteje és vágunk bele egy mûanyag lapot, amivel leszoríthatjuk a zöldségeket, hogy a lé alatt maradjanak.

Elõnye, hogy folyamatosan lehet pakolni bele.

Elkészíted a levet és ahogy érnek a dolgok, úgy teheted bele, természetesen egy jó alapos mosás után.

Lássuk, hogyan készül az alaplé:

2 db 20 literes vödörhöz elegendõ:

15 liter víz

3 liter 10%-os (CSAK 10%-os a jó) ételecet ...

Folytats a blogon ... nassolonaplopo.cafeblog.hu/2014/08/21...

sponsored links

Keres?s