BBQ oldalas édesburgonyával fermentált retekkel (paleo)
sponsored links
A hétvégi grillezés eredménye. Azt hiszem ez gyakran visszatérõ dolog lesz a nyár során. Csak ajánlani tudom! Én húsleves szerûen (legkisebb lángon, lehabozva 3 óra alatt) megfõztem grillezés elõtt a három részre vágott oldalasokat. Répa, fehérrépa, zöld petrezselyem, spárga fás részei, törött bors, só került bele (a zöldségek ízlés szerint változtathatók), így a heti levesünk is kipipálva már. :) A hús akkor jó, amikor már kezd leválni a csontról.
Hozzávalók:
2 egész sertés oldalas puhára fõzve
törött bors
só
a BBQ mártáshoz:
25 dkg paradicsomlé
5 dkg méz
1/2 teáskanál Dijoni mustár
1-2 gerezd fokhagyma
1/2 citrom leve
1-2 evõkanál almaecet
törött bors
só
a rács kenéséhez:
kókuszolaj
a körethez:
édesburgonya (nálam fehér)
só
a savanyúsághoz:
fermentált retek (itt található a receptje)
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!